Sandwichcursus

Tweejaarlijkse nascholing
De Sandwichcursus (SWC) is een begrip onder de zorgverleners in Rivierenland. Iedere twee jaar organiseert CONNECT deze driedaagse nascholing voor alle huisartsen, specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en apothekers in de regio Rivierenland. De eerste SWC vond plaats in 1996. CONNECT staat in de organisatie niet alleen. In de Stuurgroep Sandwichcursus zijn bestuurders, specialisten en huisartsen van Ziekenhuis Rivierenland en de Werkgroep Deskundigheidsbevordering Huisartsen (WDH) Gelders Rivierenland vertegenwoordigd. Tijdens de driedaagse cursus komen actuele onderwerpen aan bod, aangedragen en gepresenteerd vanuit de eigen gelederen.

SandWichCursus 2024 Samen Bergen Verzetten

We verdiepen ons in 3 dagen in de volgende thema’s: 
•    Zorg voor jezelf
•    Zorg voor de samenwerking nu en in de toekomst 
•    Zorg voor je patiënt
Dit doen we zowel plenair als in interactieve sessies. Met elkaar en ook met externe sprekers. Onder leiding van moderator Eugène Sassen. Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning, creatief teamwork en het informele gesprek.
Klik op de foto voor meer informatie en Inschrijven
 

SWC 2022 Inzoomen - Uitzoomen - Scherpstellen!

Sandwichcursus 2022 Inzoomen - Uitzoomen - Scherpstellen heeft plaatsgevonden van 13 t/m 15 november 2022 (groep 1) en 17 t/m 19 november 2022 (groep 2).
We zijn gaan Inzoomen - UItzoomen - Scherpstellen in het Limburgse heuvelland, dichtbij het hoogtste punt van Nederland. Het programma van deze Sandwichcursus stond in het kader van samenwerking en beeldvorming maar ook ontspanning en cultuur stonden centraal.

De stuurgroep kijkt samen met huisartsen, medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en apothekers terug op een zeer geslaagde Sandwichcursus in Vaals.

Kijk hier voor alle informatie, presentaties en fotos van deze geslaagde Sandwichcursus.


Sandwichcursus 2016/2018 en 2020

Lees hier over de eerdere edities.

 

Inloggen


Wachtwoord vergeten?

Contactinformatie

(0344) 67 38 23
connect@zrt.nl

Postadres

Postbus 6024

4000 HA Tiel


Bezoekadres

Pres. Kennedylaan 1

4002 WP Tiel